Mer än nöjd…

 

Oh, nu är jag mer än nöjd…
alt
Jag har kommit en himla bra bit på vägen när det gäller photoshop Elements 8.0. När väl barnen hade lagt sig och jag och Thomas sett klart filmen som vi tittade på så gick jag in och började leka lite i programmet och testade mig fram. Så nu har jag hittat hur jag gör något svartvitt men att en del är i färg av fotot. Mycket kul och mycket givande.
Utöver det har jag börjat sortera alla våra 34596 foton som har tagits under åren och slänger de som har blivit sparade men inte skulle ha sparats så nu är vi nog nere i 34326 foton, det tar sig…
alt
Sen så har även tre av våra fyra nattgäster kommit, Thomas var nere på Roddarnas nere i Huskvarna och hämtade upp den yngre delen så den äldre fick vara kvar på bröllopsfetsen en stund till. Det var inte svårt att natta de små söta liven utan de somnade bums!
alt
Undrar i mitt stilla sinne hur Liam och Noel kommer reagera då det plötsligt ligger lite kusiner i deras sovrum för jag sa inget idag då jag ville undvika tjatet om när de kommer och vart de ska sova. Mammarika är smart och har sina ljusa stunder i livet då hon har geniala idéer som är mer än bra och detta var ett av dem.

alt

För att nämn några andra bra idéer som jag är mycket nöjd över kommer några här:
1.       Thomas, ta på dig så åker Du, jag och barnen för att titta på en ny soffa i Tenhult (Vad jag egentligen sa som inte Thomas förstod då han är av det manliga könet var: Thomas, min lille plutt… Ta nu på dig så vi kan åka köpa en ny soffa.)
2.       Thomas, skulle Du kunna åka förbi Media Markt och kolla priset på Photoshop elements 8.0? (vad jag egentligen sa: Thomas jag vill ha Photoshop Elements 8.0.)
 
Ja, det var två av mina andra geniala idéer som jag har kläck…
Men nu är det natta för mig, John Blund är runt knuten och kastar sin sand lite här och där och det sura va allt är att jag har dammsugit idag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.