Mersmak!!!

 

Nu är dagen snart slut och jag är lite irriterad över att det har snöat hela dagen, men som sagt någon gång måste det väl ända sluta…
Jag har kommit hem efter att varit borta hela dagen och då mest i gruvan. Efter slut åkte jag upp till Catharina för att hämta hem Stella som nu ska bo hos oss en vecka. Barnen vet inte om det så i morgon kommer de nog bli överlyckliga i alla fall Liam som kommer mest överrens med Stella.
Har haft en bra dag på jobbet och mött många härliga människor och en härligt underbar människa som jag inte träffat på länge, min gamla kollega Alexandra. Blir alltid så glad efter att ha pratat lite om ditt och lite om datt för Alexandra utstrålar alltid så härkligt mycket positiv energi och det kan man behöva i dessa bråda dagar.
Funderar lite om jag ska slänga i mig en kvällsmacka eller helt enkelt skita i det?!? Det är den svåra frågan i mitt liv en kväll i februari med mycket snö. Fårgan om man ska äta macka eller inte… Tragiskt? Nej då, bara det att jag inte är en Bratz som är ute och parta var enda fredag och lördag utan sitter hemma med familjen i ett varmt hörn en snöig februarikväll som den som är idag…
Blev positivt överraskad idag när jag kom hem av min älskade make som hade tagit ett eget initiativ i att damma tv rummet, det har nog inte hänt sen vi flyttade upp till gräddhyllan. Och det som är lite roligt var att Thomas själv var stolt över att ha gjort det. Jag fick veta i detalj hur mycket damm det kan gömmat på en tavellist, precis som jag inte visste hehe..
Men som sagt jag är en smart kvinna bakom min man så jag stod där och såg ut som ett fån och sa: jaha, samlas det damm bakom tavlorna på tavellisten?!? Oh, vilken härlig förklaring jag fick om hur man gör och hur man fick skölja ur trasan X-antal gånger… Det jag mest önskar nu är att Thomas fått mersmak!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.