Metropolen!

Då är några av mina åtagande färdiga för idag, nu ör det bara hälften kvar…

Idag har jag tankat vår bil för första gången, det höll på att gå åt pipan. Först tog den nog fem minuter innan jag hittade hur man öppnade skyddet till tanken, huven och öppnade sig gladligen när jag pillade på lite sparar inne i bilen men tankskyddet var svårare att finna. Men blond och smart som jag är fann jag det till slut.

Så långt allting väl, sen skulle jag skruva upp tanklocket. Det var värre det då någon, inga namna hade dragit åt den så det inte gick att snurra på. Men smart, blond och stark så efter ca fem minuter på det så vart locket öppnat och jag kunde gå bort till automaten för att tanka.

Då får jag frågan av automaten hur mycket pengar jag vill tanka för…? Hur ska jag veta det, dels tankar jag aldrig då jag inte gillar att tanka. Det är dyrt att tanka och jag blir alltid nervös att något ska gå fel, så det har jag i princip lagt över helt på Thomas (blir ju som sagt så mycket billigare för mig). Men efter en stunds tänkande så valde jag 700 kronor.

Det gick väl bra ända fram till 687 kronor då det blev fullt i tanken. Vad händer med resten av pengarna, blir det nu tipp till macken eller? För inte kan jag få några kontanter ur automaten… Märkligt, det är ju som ett lottospel, vet inte om man väljer rätt summa för att tanka.

Jag har även tillbringat en timmer hos sjukgymnasten och slitet mig svettig. Det var skönt och det var rätt så kul då Peter var och tränade samtidigt som mig. Då hade man någon att prata med lite så det inte kändes så jobbigt det sista när mjölksyran har runnit ut någonstans för att inte komma tillbaks.

Efter min svettiga stund där for jag till violbacken och slurpade i mig två koppar kaffe med Katta. Det var ju inte igår vi sågs så det var både kul och givande med lite tjat med en go husmorsväninna. En timme där och sen i bilen för att åka hem och duscha till mig lite och äta lite lunch i lugn och ro.

Nu väntar jag på för att åka och hämta hem Thomas och barnen, sen är det simskola och därefter dumpar vi barnen hos Kitty och drar vidare till Ljungby, smålands metropol.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.