Midsommar 2003

Midsommaren 2003 firade vid på torpet med en Hope goda vänner. Här är några av alla… Grillen ett försök att bli av med knottinvationen.

alt alt

Vädret var perfekt och alla var på toppen humör. Vi hade allt som hör till en traditionell midsommarfirande. Alla hjälptes åt med att göra en stång, för vad är en midsommar utan en riktig stång. Sen så behöver den inte vara så stor bara det är en stång.

 

Suvi hade gjort en väldigt klurig tipspromenad som alla vi andrar gick. Kommer dessvärre inte ihåg vem som tog hem segern. Hon hade även lite andra kluriga saker att lösa som vi gjorde i olika lag. Här nedan ser Ni hur alla sitter och klurar utan Suvi för hon vet svaren!

 

altalt

Mattias hade tagit med sig sin gittarr så på kvällen spelade och sjöng vi. Vi försökte sitta ute även då men dessa JÄDRA knott tar ju död på en. De kom in genom alla små hål och huvudet kliade som man fått löss. En del fortsatte natten på övervåningen andra valde att sova en stund!

 

 alt

Självklart hade vi all den goda maten och mer därtill, alla gillar inte sill och potatis så det fanns även en massa grillat till. Alla blev mätta och glada och en och en annan hutt slank ner till sillen. På kvällen hade vi tänt att äta ute men vi blev invaderade av en massa mygg så vi flyttade in i huset tillslut. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Den här dagen fick jag och Outi för oss att vi ville paddla lite kanot i den stora dammen. Det var en fridfull liten tur och se hur härligt det ser ut.

 altalt

Thomas blev även han sugen på att ta sig en tur så vi paddlade ut och paddlade några varv runt dammen. När det var dags att kliva upp skulle han som gentleman han är ”hjälpa” till så att jag lättera kom upp. Han hoppade i land och så var det då min tur. Jag ställer mig upp och ska precis ta klivet när han drar till kanoten så jag flyger framåt med huvudet ner i dyn. Det ända som var torrt på mig var faktiskt min rumpa. Det var den hjälpen!!!

Den här midsommaren var super kul och jag ser fram mot andra lika bra midsommrar utan regn och knott i goda vänners lag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.