Min gottegris!

Jag säger bara en sak, eller jag undrar bara en sak… Hur tusan lyckades jag hitta denna underbara goa omtänksamma make??? Vad hade jag varit utan min kära make, inte för att jag Inet skulle klara mig utan han men han är ett stort stöd i min tillvaro och han gör mig glad.

När dagar inte alltid har varit så bra gör min make mig i alla fall på bättre humör och får mig att må lite bättre… Idag när jag satt här för en stund sen och Thomas kom hem så kom han in med ett stort leende och detta även att han haft en halv taskig dag.

Denna härliga man står framför mig med ett leende och säger lite finurligt: Jag har en liten tisdagspresent till dig!!! Så sträcker han fram en liten After Eight, så sött och så roligt.

Sen var jag inne och tog mig en supervarm dusch för att släppa lite på värken i nacken och när jag kommer ut så ligger det säkert tio tomma papper efter chokladen, min make är för go… Tror att det var Thomas som var lite sugen på After Eight, men det gör mig glad att han gör så här… Min Thomas är en liten gottegris, men han är även min gottegris!!!

Älskade Thomas, gott att ha dig!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.