Min hjärna har talat!

 

Dagen citat av Liam:
Mamma, en viking, vad r det?! Är det en sån man kan vika på mitten?!?!
Kan inte annat än skratta. Ja, vad ska man svara på det utan att visa att man skratta?!?! I detta fallet kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt.
Gårdagens hårda ord från Liam och de mjuka från Noel:
Händelse: Morgon och jag tar fram kläder till barnen så att de kan göra sig färdiga till skolan och förskolan. Noel är nöjd och tycker att kläderna är bra, det är de kläder vi har haft ett tag så inte något konstigt i det.
Liam, ja han däremot kommer på att han inte gillar sina kläder helt plötsligt och vill verkligen inte ha detta på sig. Mammarika är hård men rättvis och tiden räcker inte till för att hålla på att byta kläder på en morgon då det är tider att passa.
Det slutar att Liam blir arg, så arg att han går till sitt rum och drämmer igen dörren så hårt att det skakar i både väggar och tak. Noel frågar mig varför Liam är arg och jag talar om att han bråkar om sina kläder…
Aha, säger Noel då ska jag fråga Liam varför han är arg…
Hör de två prata medans jag fixar frukosten och så säger Noel: Liam varför är Du så arg på mamma?
Liam: Men Noel mamma hon är så, så, så, så… Ja hon är ju helt galen!
Då fick jag ockås hålla mig för skratt och vara alvarlig då Liam kom ut för att äta, om man börjar skratta då är det kört… Då är det en ännu argare Liam.
Gårdagens citat av Noel: vi var hos Katta och fikade en stund igår förmiddag. Katta bjöd på lite butterkaka och det har Noel gillat utan att tala om något annat.
Så när det är dags att sätta sig vid bordet säger Noel till mig: Mamma, min hjärna talar om för mig nu att jag inte tycker längre om sådan kaka…
Vad säger man då? Har en hjärna talat om det så är det väl lika bra att lyda den hjärnan eller?!?!
Nu planering för morgondagen!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.