Min natt gäst!

Dagen är till ända och det är jag glad över för nu väntar två dagars ledig för min del.

Min lilla natt gäst har dykt upp, trodde att Alice skulle komma vid 22 men hon dök upp redan vid 20. Måste bero på att Alice saknar moster Icka så mycket, kan inte komma på något annat. Thomas har åkt med tåget till Stockholm och kommer inte hem förens i morgon kväll. Har Thomas tur hamnar han i samma vagn som Annette som då också har besökt huvudstaden.

Mamma har passat de små klimparna och varit så snäll och gjort bullar med dem. Vilken underbara mamma jag har som både passar barnen och bakar. Tusen tack vad skulle jag ha gjort utan dig mamma?!

Funderar på hur vädret kommer te sig i morgon för jag är sugen på att åka till torpet och plantera lite växter. Sen kommer även Bibbi och Olle på besök så jag håller både tummar och stortå för att vädret ska bli fint i morgon.

Må då alla möss i skogen stanna där så att inte det blir några små bett lite här och där. Alice sitter här bredvid och undrar över hur många SMS har skickat på min mobil… ja hon är tonåring och en väldigt mycket tonåring. Alice har kommit upp i 21838 sms, visste inte ens att det fanns en sådan funktion. Nu kollar hon min och jag har lyckats med 2537 stycken. Det är inte illa för att vara 30+ eller???

Ja se ungdomar de är allt bra att ha de där finniga små söta liven. Alice är och kommer ju att förbli min lilla tös den tösen som jag inte har fått själv. Synd bara att hon inte är lika kärlekskrank längre utan hela tiden är ute och åker buss eller träffa någon struts eller vad det är nu de heter… Lär precis Alice att tycka om min musik och har satt på Volbeat. Ja, jag har lyckats hon är såld.. Så lättlurade de är ändå när jag tänker efter, hehe…

Dröj inte med att beundra trädets blommor – en stormvind kan rycka bort dem under natten

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.