Min roliga vän!

Nu sitter jag här igen och har pratat med Outi på msn:en. Då kom jag på hur rolig hon är  och fick för mig att skriva lite om henne. JA, jag har hennes tillstånd att skriva så det är GRÖNT!

altHon är en person som jag ibland kan vara lite avensjuk på… Ja inte på allt men det där lilla extra som att hon skäms inte för att peta näsan om det faktiskt behövs även om det då är folk på plats. Jag tror hennes filosofi är ”att behöver man ta bort snorbusen så varför vänta?!” För vem har inte råkat ut för lite kli på ett olämpligt ställe och fått stå där och längta till att klia tillbaka lite…

Outi och jag har nog känt varandra i ca 20 år nu så vi har ju en hel historia ihop. En del är preskriberat och kommer aldrig upp till ytan, men de små roliga tingen kan man ju berätta om.

Hon är duktig på att laga mat, på den tiden man var singel och var ute mer i svängen så var hon den mest perfekta ”bakfyllekocken” man kunde finna i stan. Vi har gjort många krog rundor ihop genom åren. Ja vi har inte bara varit på krogen, vi har sjunget i Pingstkyrkan ihop på en publik över 600-700 hundra tror jag det var. Så lite andligt har vi allt gjort med. Ja nu var det ju i en kör så vi var inga soloartister, men dock har vi sjungt.

När Outi fyllde 35, se foto nedan…

altKunde jag dessvärre inte vara med på festen, men det var ju inget som hindrade att komma tidigt dagen efter och hälsa på. Ja lika pigg och glad som vanligt (bara lite bakfull) alt men hon kom tills slut ut i solen och höll oss andra sällskap. Vid det här tillfället bodde hon i hus i Malmbäck men numera en Nässjö Jänta. Hoppas på att hon ska ta sitt förnuft till fånga och komma närmare Jönköping så att våra barn kan leka ihop lite mera.

altHär har vi haft en kul kväll på torpet ihop. Unga var vi med, så detta var den första digitalkameran som vi kom närma. Vid det här tillfället var det någon som friade till henne men det tog hon ur han fort och tur var väl det… alt

Ja, det var väl en pytte liten gnutta vad som finns att berätta om. Men det får bli mer vid ett annat tillfälle!

Må gott Outi!

//Kram Icka alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.