Min tekniker byter blöjor!

Oh, att ha en hemsida är ju som att ha en bäbis… Massor av behov som man måste tänka på visst. Den kanske inte skriker som ett barn när den är full av skit, men det visar det väl genom att den inte gör som man vill.

Den har behov, mammarika försöker att mata den med de behoven den behöver. Men det var länge sen mammarika hade små, små bäbisar så mammarika matade hemsidan med fel mat. Man kan kalla hemsidans mat för puggisar, de behövs visst för att funka och sen så behöver man uppdatera och det kan man väl jämföra som att man byter blöjor, lätt men man får akta sig så det inte kladdar sig på fingrarna.

Tur är att mammarika har en tekniker som nu hjälpte mammarika att städa upp efter sig. Han tog bort det som mammarika hade matat fel och sen bytte han blöja helt enkelt.

Mammarika tänkte lite smått att när ändå min tekniker är i gång så kunde han ta och byta till sommardäck på vår bil… Han skulle fundera… så kom han fram till beslutet NÄ! Men man måste ju försöka i alla fall… Nu får mammarika försöka ge sig på maken i stället så han fixar det.

Så tack min underbara tekniker Addie, du är bäst på att byta blöjor!!!!

Mammarika har en ny 6-åring i hemmet. Noel, min lilla Noel har fått de typiska dragen som 6-åringar har. Armar och ben är lite överallt och det är svårt att styra dem rätt. När mammarika skulle hämta hem Noel idag så berättade Noels fröken Monika att Noel hade fumlat till det med sitt dricksglas vid lunchen och det gick i tusen bitar. Armarna gjorde inte som Noel ville helt enkelt.

När vi traskade hem jag och Noel så säger Noel som inte hörde att Monika redan berättat för mig. Så sa han så här: ”Mamma, idag har jag varit allt lite fumlig, glaset bara pangade iväg och jag fattade ingenting”. Underbart med dessa kommentarer helt enkelt!

Oh, nu är klockan 20:59 och det är dags att bänka sig i soffan, zappa farm kanal 9 och njuta en skvätt av mitt favvo program!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.