Mina 3 favvo!

 

Idag är det söndag och kvällen har börjat lägga sig på gräddhyllan. En stor del av den speciella dag har jag tillbringat på jobbet och vad som är så speciellt med den här dagen är att det är morsdag.
När jag vaknade i dag var barnen redan vakna men Thomas sov som en stock och hade inte en tanke på varken att frosta av frysen eller att gå upp. Fast mig gjorde det inte så mycket för plikten kallade och jag var ända tvingad att stiga ur den goa sängen, hade varit skönt att ligga kvar då det blev sent framför tvn igår.
Men upp och käkade lite frukost och när den var intagen och jag färdig så gick Thomas upp och klädde på sig, barnen var redan klara och de körde snällt ner mig till jobbet. Där tillbringade jag hela dagen och timmarna gick fort tills mitt pass var slut. Då kom kära Thomas snällt och hämtade hem mig igen för att stanna till 5 minuter hos Kamilla och Addie där barnen var på Noahs kalas.
Sen åkte vi vidare för vi bar bjudna ut till familjen Strandqvist på en god grill middag, det satt gott efter timmar på jobbet och lite kurr i magen. Thomas som förmodligen hade ätit massor på kalaset stoppade ändå i sig massor, säkert tre portioner för att maten smakade så gott.
Men tiden rinner iväg de få timmarna man har kvar på dygnet och i morgon är det super tidigt så vi fick snällt lämna disk och värdparet och åka hem och bädda ner mina små gullungar som jag knappt har sett i helgen.
När vi väl kom hem så låg det ett paket på bordet och två lappar, ett från Liam och ett från Noel där det stod: grattis på morsdag, älskar dig, önskar Liam och det andra Noel så klart… Hjärtat smälter på mammarika när hon får så fina lappar! Jag får ju allt tacka Thomas med som säker har hjälpt Liam och Noel både med att åka och handla och den ekonomiska bitet, love u hjärtat!!!
Men nu blir det att njuta lite i soffan innan sängen…
Tack för livet, tack för att mina tre favvo killar finns vid min sida!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.