Mina skatter!

Det här vart illa för mammarika… Mycket illa ska jag tala om. Min dator, den har verkligen gått i graven, den är TILT. Addie, min datordoktor for upp här i eftermiddag med Sarah för att spana lite på den. Efter en pillilill och lite till pill och några vändor för gubben för att kolla upp andra möjligheter med andra grejer i dator kom de fram till att den gjort sitt.

Så nu sitter jag vid Thomas dator och inte är det någon som står bakom mig och jäktar på. Det är så att Thomas och Addie for ner till staden för att gå på bio och se filmen ”Jägarna 2”. Så därför äger jag både zappen och hans dator för en stund… Härligt värre.

Inte nog med det, tänkte nämligen sätta mig och små titta då en stund på tv:n… Vad händer då? Jo, en del kanaler försvinner från mig. Några av mina favvo kanaler är totalt väck och inte är maken hemma och kan rädda mig från detta heller.

Så jag fick titta på något som jag egentligen inte vart så sugen och titta på. För att göra stunden än tråkigare tog jag hand om stryktvätten, det är en lördagskväll med den chicka mammarika det! Glamor, glamor och glamor på gräddhyllan!

Nej, det blir väl till att lägga sig och läsa några rader i boken. Fick inte en chans att göra det igår, ögonen strejkade och lika så maken. Det skulle vara mörkt och sen så säger han att jag läser för högt, hur man nu kan göra det när det inte kommer en knyst från min vackra mun?!

Så god natt alla mina skatter!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.