Mina tankar…

Här sitter jag i kväll och hjärnan har gått på högvar de två sista dygnen. Det är mycket som händer omkring mig, mycket glädje och mycket sorg.

logoHeaderGlädjen är att snart är vi 5 i familjen och såklart två fyrbenta då, det är glädjen. Snart går  jag hem från gruvan och bekantar mig med livet som 3-barnsmor… Äkta eller inte, dna har inte så mycket betydelser om det inte är i forskningssyfte för min del.

Sorg till de som mister sitt barn, sorg till de som mister sin mor, sorg till de som mister sin syster och sorg till de som  mister sin vän.

Livet går verkligen från topp till botten på några sekunder. Men tron om att det finns något fins som väntar gör mig hoppfull.

Mina-tankarSnart lämnar jag i alla fall gruvan för att vara borta 3 månader och det känns lite tungt. Det är tungt för att jag har så fantastiskt fina kolleger som även är mina vänner och det är tufft att inte få träffa och pratas vid när det är skifte i gruvan. Det är inte heller bara kollegerna i gruvan, utan mitt arbete i sig som jag också kommer sakna. För vet N  i vad?? Jag har världens bästa jobb, min gruva äger!!!! (även om huvudet är som en pingisboll ibland).

Hur som helst, ta hand om era nära och kära medan Ni har möjlighet!

Kram på Er alla

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.