Mina vänner, för vuxna!

Herre jösses vad kvällarna tär på mammarika, är det åldern? Hoppas inte det, för jobbigt att bli gammal redan vid 30+ ju. I går var det gruvan och jag var totalt färdig när jag kom hem igår vid 21:30 tiden.

Det vart att fixa till sig inför natten och bums i säng efter att jag tackat kära mor som hade förbarmat sig över Liam och Noel medans jag och Thomas gruvarbetade. Fast det går ju inte någon nöd på dem när mormor passar dem, det är då de passar på att få till allt som de inte får göra för mammarika och pappa Thomas mitt i veckan.

Nej, Liam sa till mamma när hon hämtade han på skolan att han hade en godispåse hemma. Mamma hade frågat Liam om han visste va det var för dag och Liam visste väl att det inte var lördag. Men sen tillade han snabbt och bestämt att mormor, Du är ju alltid så snäll så jag vet att vi får äta godis för dig!

Ja, inte bara det… Nej, Noel och Liam tjatade till sig att spela PS3 och Star Wars vilket de annars bara får göra på helgen för mammarik och pappa Thomas om de har skött sig någorlunda under veckan och inte slagit ihjäl varandra eller sagt allt för fula ord.

Så Liam talade om att han visste hur man satte igång och Noel sa att han visste hur man stängde av, så det var lätt fixat. Mammarika hade inte en aning om att Liam lärt sig hur man ändra på tv från boxern så att man kan komma till det stället där PS3:an funkar, men man lär sig så länge man lever har jag förstått och tur är väl det!

Ja, det är tur att de ha sin mormor på nära håll och ännu mer tur att mammarika och pappa Thomas jobbar lite då och då så mormor kan komma till deras undsättning mitt i veckan och få lite roligt helt enkelt!

Idag har det varit en trött dag men mammarika har allt orkat sig igenom den och inte bara det, mammarika har kämpat på gymmet hos sjukgymnasten även om mammarika var dödstrött. Svetten och flåset fanns där och när mammarika var klar var hon mer än nöjd och kunde åka hem och ta sig en välförtjänt kopp kaffe.

Efter att jag hämtat upp de små kom tre av fyra ur familjen Silvert på besök, det tackar vi för. Alltid lika kul med att ha någon att prata med över en kopp kaffe. Liam och Noel gillar ju att det finns någon här med som kan underhålla dem med lek och stoj.

Tvingade Katta att skriva i min ”Mina vänner, för vuxna” som jag hittade, den är för vuxna och jag fick den av Ida när jag fyllde 30, det känns som igår det ju. Ja, Katta hade också blivit vuxen och fick ihop 28 vuxenpoäng, vilket betyder ”en mogen mamma”, inte illa det inte.

Sen ringde telefonen och det var till Liam, en klasskamrat som heter Niclas ville komma och leka och det fick han ju göra. Så det ar fullt ös här en stund, men det var ju bara skoj då alla hade kul och var sams, inte ett gnabb… Härligt!

Ja, det var väl mammarikas dag, nu återstår bara kvällen innan natten!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.