Minnet föll bort…

 

Jaha, det man inte har i huvudet vet jag inte vart man har…
Tur att min kära man påminde mig om morgondagen för annars så hade inte det gått så som dagen skulle ha gått även om jag så sent som igår checkade av så allt stämde.
Fick för mig att barnen skulle få vara hemma med mig hela dagen i morgon och få sig en rejäl sovmorgon om de så önskade. De var ju rätt trötta idag och det har varit en ihärdig vecka. Men nu kom Thomas och sa: Du har väl inte glömt att Noel ska till läkaren 9:40 i morgon… Jo, det hade mammarika glömt och jag fick genast tänka om och göra en ny plan. En plan som är rätt så lik de andra dagarna då jag är ledig, först förskola 3 timmar och sen hämta dem hem dem och käka lunch ihop.
Nu blir det till att jäkta iväg med Liam, Noel och jag går hem och väntar in tiden för att åka till Huskvarna och besöka läkaren för att sedan jäkta hem och hämta hem Liam och sen på med lunchen då de börjar bli mer än hungriga vid den tiden…
Men kommer solen så ät allt solklart och det kommer bli kanoners, kanoner!!!
Huvudet under armen Marika!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.