Missinassa nr 2!

 

Aloe Vera, det är ju en bra produkt men det har inte slagit mig att det finns så hemskt mycket variationer av just aloe Vera som det faktiskt finns.
Ja, nu vet jag inte riktigt hur mycket eller hur många sorter men jag har uppfattat att det även visst ska finnas någon produkt som man kan dricka, eller var det äta? Hm, det återstår att se på tisdag.
I torsdag var jag på förskolan och skulle hämta hem Noel och då kom Noels gamle fröken fram och frågade om jag hade lust att komma på en visning för hon är då återförsäljare för denna produkt. Jag fick även ta med mig någon så då passade jag på att fråga Ida och Katta som var sugna på att följa med.
Ska bli mycket spännande och jag har svårt att se mig själv komma tomhänt från detta lilla party som jag ska gå på nu på tisdag…
Men nu nog om Aloe Vera och annat sköj, dags att krypa ner och läsa lite i boken innan det är sovtid… För sen lär man väl vakna av åter igen någon spritdoftande kärlek som kommer missinassa!!! Helg nummer två blir det ju när jag tänker efter…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.