Mitt i natta…

Natten har tagit slut och dagen är här med regn och lite magont.

alt

I natt kom Liam tillbaks från sjukhuset och hade lite mindre ont men dock öm. Sov fram till 7 idag och det behövde lille Liam för han är trött nu. Har ätit tre bett på en smörgås och druckit lite. Nu sover Liam här bredvid mig och jag hoppas att han får behålla det lilla han har fått i sig och utan massa smärta då.

Själv så är jag dundertrött men det är bara att hålla humöret uppe så gott det går. Lita svag huvudvärk men det är inte så mycket att skryta om. Noel har fått gå till förskolan idag för att få lite stimulans. Har lite dåligt samvete över att han har kommit i skymundan dessa dagar då Liam inte mått bra. Noel behöver ju också få leka av sig lite.

Fy va tråkigt väder det är ute idag, inte blir man ett dugg piggare av att se regnet. Men å andra sidan lite regn gör ju gott för naturen med så jag får väl unna gräset lite väta…

Svärföräldrarna åker på en Ålandskryssning idag, undrar om det är den kända ”Färjan” de hamnar på? Får väl hålla koll på tv och se om jag ser dem. Har inte följt detta program för jag tycker det verkar så otroligt tråkigt men som sagt jag har inte sett det och kan ju ha helt fel. Men att titta på fulla idioter finner jag inte så mycket nöje i, har ju jobbat i en restaurang en gång i tiden och har sett tillräckligt med knasigt folk.

Ja de behöver ju inte vara fulla för att vara knasiga heller. Ibland tror man att man känner någon och tills in förvåning upptäcker man långt senare i livet att även de var knasiga. Då kan jag bli lite trött på mig själv som inte har sett eller kommit på det tidigare och slösat bort min energi och välvilja till några knasiga typer… Men, men man lär sig så länge man lever och förhoppningsvis upprepar man ju inte det igen.

Hmm hur kom jag in på det nu då, ja när man sitter och skriver så bara poppar det upp en massa saker…

Kunskapens rötter är bittra, men dess frukter är söta.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.