Mjukt brev & möten i morgon…

 

Lång dag på jobbet men tiden rann iväg rätt fort ändå. Thomas hämtade upp mig utanför kontoret vid 17 tiden då jag slutade för dagen. Åkte hem och hämtade Liam och Noel på förskolan direkt efter det. När Liam då mig och Thomas så det första Liam sa var: inte redan, jag vill leka lite till… öh, sa jag till Liam Du har varit här i 11 timmar nu…
Blev så glad när jag hämtade upp posten efter förskolan, det hade kommit ett brev till mig, ett tjockt brev ett mjukt brev. Hade på känn vad det var i och mycket riktigt var det raggsockor till Liam som kära svärmor hade stickat och de passade perfekt. Liam blev jätte glad och gick med dem hela kvällen ända tills det var dags att duscha.
Liam och jag tävlade med Noel och Thomas på vägen hem idag. Noel den lille late tog bilen med Thomas och jag och Liam sprang och gissa vem som vann?!? Japp, Liam och jag var fört hemma och först inne i värmen…
Men Liam kom rätt fort ner när han hörde att Kitty, Knut och Dino skulle komma på lite duschbesök. Liam tjatar ju rätt mycket om att jan vill Kitty ska komma fast som sagt det är nog hundarna som hägra…
Jobb i morgon med men den dag med möten, kommer vara helt körd i huvudet efter 6 timmars möten, mal och mal med information och så ska man komma ihåg en himla massa med. Får la äta lite morrötter har hört att det är bra för minnet, eller var det någon annan grönsak kommer inte ihåg?!?!
Gubben har suttit framför datorn sen barnen lagt sig, massa viktiga saker att göra sa han.. Undra vad? Tycker det ser mest ut som att han bara surfar tunt och läser lite här och där, fast det kanske är viktigt det med?!?! Nåväl, vad är en kväll i soffan med maken?! Kanske tråkig, värdelös eller, eller helt underbar?!
Nu, duschen sen soffan för att sedan vandra vidare till min goa säng…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.