Mm, lite gottigotti på en torsdag!

Idag kom Noel till mig och frågade om inte vi kunde spela tennis ute…

Och jag som har tankar på att man kanske skulle ta och testa på det, så visst gick jag ut och spelade tennis med Noel. Vi vart nog ute över en timme och spelade och även Liam ville testa på det.

Det var då jag såg hur bra Liam var på tennis, vi fick ju ett riktigt bra spel jag och han. Noel, ja han börjar ta sig han med och han börjar hålla racket mer rätt nu vilket leder till att bollen träffas oftare… Härligt!

Idag så har jag även åkt till Outis kontor med lite fika till oss, måste ju få fira in våren lite. Tommy Boy vart där och målade väggarna på deras nya kontor. Så fint det blev, men mest så tror jag att de tyckte att det gottigottiga som jag tog med mig vart finast… Se själv!?

Idag har mammarika även fått lite hjärt snörp då Liam för första gången skulle cykla hem till en kompis som bor på samma gård och samma trapp som syster Kitty. Liam har ju aldrig fått gå själv men idag vart det premiär.

Vet inte om mammarika är larvig och kanske lite för orolig, men min lilla Liam vill jag inte riktigt släppa taget om än. Fast Liam, ja han var så stolt över att få cykla själv. Tur är ju nu att mammarikas syster bor där, mammarika ringde ner till Alice och bad henne hålla koll på Liam när han kom och att hon skulle ringa om han inte dök upp.

Så kom samtalet bara efter några minuter, att nu vart han där… Min Liam, min Liam kan själv som han sa! Så nu vet vi att Liam hittar till både Kitty och kompisen Sam.

Torsdag idag, i morgon är det fredag och då rullar ju helgen på som en fis i rymden och så är det måndag. Dags för jobb, de här veckorna som jag varit sjukskriven har ju sprungit fram som värsta skrämda katt.

Trodde inte på att det skulle gå så fort, Malin i skogen sa det men jag trodde inte henne… Hon fick ju rätt, men det kommer jag inte erkänna för henne inte. Fast å andra sidan ska det bli gott att komma tillbaks i lite rutiner, då kan man längta och uppskatta ledigheten lite mer.

Nu, soffan en stund sen min underbart goa och fina säng med min bok som snart är slut…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mm, lite gottigotti på en torsdag!

  1. Outi skriver:

    Bakelsen satt som en smäck! Satte sig rätt på magen bland alla andra godsaker jag har fyllt ut med. God som attan var den iaf. Tack :D

  2. Marika skriver:

    :lol: mm å bäst sällskap me!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.