Mm, lite om allt och inget…

Fy tusan, trött efter en lång dag och en dålig natt med mindre sömn än vad jag behöver. Har vaknat ett flertal tillfällen i natt och känt min ömma kind och en äcklig blodsmak i munnen efter att min tand rök igår. Men upp kom jag och till jobbet jag for tillsammans med Thomas efter att vi lämnat av de små redan 6.15 på förskolan.

Nu sitter jag här och begrundar dagen som varit och vad som komma skall. Det som komma skall kan jag ju inte veta allt och det är väl lika bra det. Men jag blev hemskt irriterad över brevet jag fick från Ellos där de talade om att overallen jag beställt är en hel månad försenad. Det är nu som jag behöver den och inte om en månad, det gör mig irriterad och jag har stora funderingar på att skita i den och göra ett försök utan den resten av vintern… Få se vad som händer och när jag surat klart… tick tack…
Fick även en enkät från öron-näsa-hals om hur Liam mår efter op. för ca 6 månader sen. Jag har väl inte sett några försämringar utan snarare förbättringar på alla stadier så det blir lätt att fylla i. Som sagt börjar han snarka igen så har väl polyperna vuxit till sig igen och då får man höra av sig för att åter ta bort dem men det hoppas jag vi ska slippa göra.
Även idag har det varit ett skumt väder, först klart för att sedan vid lunchtid ändra sig till värsta dimman. Kan ju nästan tro att det är skräckfilmsväder med den här kusliga dimman som lägger sig över hela Jönköping.
Min kusin Jennie fyller år idag, så ett stort grattis till dig där nere i Vaggeryd, fisens by J Tros mig veta att damen i ära fyller 28 om jag inte är helt fel ute?!?!
Thomas såg jag typ 22 minuter här hemma för det var dags att åter sätta igång med årets styrelsemöten, nu känner jag att allt är som vanligt… Det rullar på!
Liam och Noel är ätna, badade och klara för natten så nu är det bara att invänta att Bollibompa ska sluta. De är nog trötta de med efter 12 timmar på förskolan, helt otroligt att man ska ha så långa dagar på arbetet…
Nej nu ska jag läsa tidningar som jag inte ha hunnit med idag.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.