Mm, vad mera!?!?

 

Nähä, det här gillar jag inte alls, jag rentav avskyr detta med att barn ska behöva vara sjuka. Inte nog med att Liam har åkt på bältros så vaknade han med dundervärk i halsen och så feber. I kväll låg den på över 40 grader och han var het som ett strykjärn, inte kul för den lilla kufen alls.
Hoppas att Liam vaknar pigg som en lite lärka (under har skett förr, Jesus gick på vatten) så det är mina förhoppningar inför morgondagen.
Innan idag så skulle jag åka och hämta hem min lille kärlek Thomas och det brukar normal ta 10-15 minuter från gräddhyllan ner till Willy Wonka’s fabrik på Torpa, men icke idag inte. Nej, det tog närmare 40 minuter och tiden la jag på motorvägen då det var stopp. Värsta storstadskön, det är man ju inte van vid.
Och då körde jag ända med vår nya fina lilla pärla, den svarta härligheten som bara skiner av coolhet. Men inte ens den bilen tog mig snabbare till maken och det innebar att Thomas fick stå ute och vänta på mig för en gång skull, det brukar vara tvärt om här.
Ja, annars så har det väl inte hänt så mycket hos familjen Jonsson. Det blev ju inte heller någon simskola då Liam är sjuk och jag vart själv, men det är ju en ny termin nästa år så de lär sig väl det de missade idag. I morgon är det ju heller inte någon tennis av någon anledning som jag redan glömt, men det var säkert en bra anledning.
Mm, vad mera!?!? Inte en aning…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.