Möck, behöver komma i rätt moode!

Möck!!!

migrän1

Vaknade idag med värsta migränanfallet. Inte helt okej än, men nu kan jag stå i alla fall. tur att Stella var trött och ville sova länge för jag kunde inte titta ut på solens för mina stackars ögon gjorde så ont inne i globerna  Men hon vart så nöjd med att sova fram till tolvtiden, då alla andra går på lunch i princip.

Lite alvedon och annat blandat med kaffe har gjort sitt och jag ska nu börja med den mentala sidan för att få mig i rätt moode inför arbetsdagen.

migran

När jag väl kom ut idag så insåg jag vilket helt underbart väder vi fått idag. Vill bara ha mer och mer av detta och vill nu att det ska komma musöron på björkarna så det blir lite fin färg ute. Allt är ju fortfarande grått och mörkgult i gräset.

Så alla glada och pigga människor, ha en go måndag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.