Moder jord vill nog inte ha mer vatten eller?!

 

Huanamej… Det var inte ett lätt program att jobba i men jag vill så gärna lära mig det. Thomas sökte på youtube och vi fann ett klipp men han som pratade där gjorde ju så jag somnade nästintill… Bla, bla, bla värsta prälle tonen. Men skam den som ger sig, i morgon är en ny dag och så jädra ska jag fortstätta med att redigera foton!
Tittar ut och funderar på hur mycket vatten moder jord vill ha av oss den här veckan. Kan man ha sådan tur att det blir fint väder tills på fredag så många glada ungdomar ska ta studenten eller blir vi sittande inne eller kanske stående plaskvåta ute?!?!?!
Nu skiter jag i alla fall i vilket för sängen kallar på mig med hög stämma!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.