Mössa & vantar…

 

En kväll på gräddhyllan vet man aldrig vad som komma skall eller vad den ska innehålla…
Kvällen i dag är i och för sig inte slut för min del men för barnen är den slut för ett tag sedan. När dagen innehåller mycket och börja tidigt så blir den inte så lång för Liam och Noel.
Men mestadels har kvällen bestått av att jag, mammarika har städat och organiserat upp i barnens rum och jag börjar se ett slut på det hela. Har rensat och plockat bland leksaker och fixat undan det som är trasigt. Liam har varit jätte duktig på att hjälpa mig men Noel har inte riktigt kommit in i att städa för det är så mycket roligare att leka. Men som sagt nu ser jag en ände och det är skönt för snart kommer tomten och då kommer än mer leksaker och än mer att hålla reda på.
Nu sitter jag här och väntar på Thomas för nu har han jobbat över många, många timmar men så är det inför jul och det är lika bra att han tar tag i det nu för annars så får han surt efteråt. När jag har gått här i kväll mellan barnens rum så fick jag även en snille blixt som gjorde mig så glad. Alla våra videoband som vi spelat in på barnen när de var små har varit bort och nu kom jag p vart de var, super duper kul.
Dagen har varit full av aktiviteter och eftermiddagen gick vi åter ut till pulka backen för att tillbringa lite tid i det fria. Katta, Pascal och Teo dök upp vid backen och det var kul för då har jag någon att prata med medans jag står där i snön och glor. Jag testade även på att åka stjärtlapp med Noel och det tyckte Noel var jätte skoj. Fort gick det och jag överlevde denna resa ner för backen.
Tur jag har hittat mina gamla termobyxor för det blir kallt annars att vara ute. Mössa och vantar är också ett ont måste för kylan tränger sig in i märgen på en annars. Efter någon timme så gick vi alla in och tog oss några pepparkakor för att åter igen få lite energi. Sen var det dags för familjen Silvert att bege sig hemåt de med. Det var då jag tog tag och fortsatte att organisera upp barnens rum.
Nu hörde jag hur ytterdörren låstes upp så jag ska gå och ta emot maken min!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.