Moggy!

 

Fredagar är ju helt underbara har jag kommit på. Det spelar inte så stor roll om man är ledig eller jobbar för de är helt enkelt härliga. Idag har jag varit ledig fast ända inte, lite märkligt kanske?!
Ja, idag har jag varit ledig från mitt ordinarie arbete och varit i intresseföreningens tjänst med att närvara på en styrelsekonferens på Hooks Herrgård.  Det som var helt underbart med det var även att jag kunde närvara där med min kära make för han var där i tjänst för styrelsen från Jönköpingshus nr 10, den kända hästskon.
Så idag vakande vi samma tid, gick upp samtidigt delade på oss när det gällde att lämna barnen, Thomas åkte med Liam och jag och Noel gick till förskolan. Thomas köpte med sig lite färska frallor från konditoriet nere vid Ekhagen till oss så när vi väl kom hem tog vi oss en gemensam frulle i lugn och ro innan det var dags att bege sig till Hooks Herrgård.
Dagen rann iväg och när klockan slog 15 var det över, vi tackade för oss och åkte hem för att hämta upp våra små. Det blev en liten mini paus hemma i vår lilla boning innan det åter igen var dags att packa in oss i bilen för en färd till Rosenlundsbadet och simskolan. De älskar att simma och nu är det bröstsim 2 som snart är över för den här terminen.
Ja, det var inte slut där även om hjärnan nu började ta slut för efter simskolan åkte vi till Kitty för att lämna av Liam som ska sova där i natt. Jag passade då på att se de nya glasögonen Kitty valt, ja de som hon hade hem på prov och vi gillade allihop samma par så nu blir det dem. Kitty såg ju riktigt lärd ut för en gång skull…
Liam var borta och det var jag, Thomas och Noel kvar så nu bar det av till Norrahammar för att lämna av Noel hos Outi och Tommy. Man kan nästan tror att Thomas och jag ska ut och festa då vi fixar barnvakt och inte bara det utan även över natten. Men så bra är det inte för här är det lugnare innan stormen.
Anledningen till den fantastiska barnledigheten behöver vi då det är gruvarbete för både mig och Thomas i morgon. Jag till sena kvällen och Thomas en bit in på eftermiddagen för att sedan gå över till lite kalasande med vännerna. Pat, den lilla Pat fyller år och skulle ha fest som Thomas inte ville missa. Så våra snälla barnvakter är så snälla att de fortsätter passa våra små guldtackor. Noel stannar hos Outi tills på söndag och Liam hämtar jag upp när jag slutar i morgon kväll om inte Kitty är så snäll och går upp med Liam och lägger han då jag inte slutar förens 20.30 i morgon.
Ja, Noel var lämnad och vad gör då två trötta gifta föräldrar? Jo, vi beslutade oss för att gå ut och äta en bit mat på tu man hand. Detta ångrar jag inte då vi går in på det nya stället ”Studio” för att se om det finns någon plats utan att ha bokat…
… Och när vi står där kommer det fram en glad, ja jätte glad tjej till mig och kramar om mig… Kan inte tror det var sant, det var min gamla klasskompis som jag inte sett på en si så där 20 år… Ja, jag är så gammal då ja! Min gamla kompis Helena (Moggy) i egen hög person. Det var så kul och jag blev så paff, så jag hoppas på att vi möts snart igen.
Men vi intog inte maten där då det var fullbelagt utan vi vandrade vidare och fann vårt favoritställe som vi brukar hämta hämtemat på och satte oss där. Mätta, goa och trötta återvände vi till gräddhyllan och slängde oss i soffan.
Man kan kanske tycka att två föräldrar som har barn i den mindre åldern, inte mini små nu borde kanske vara lite romantiska… Ja, tända ljus och titta varandra i ögonen när barnen inte är på hemmaplan. Men så är inte verkligheten här för då passar man på att slöa i soffan och titta på CSI Miami.

Romantiken får man ta igen då man vilat upp sig och barnen är utflugna… Eller?!?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.