Monstret har återvänt…

Nu har monstret återvänt till Ekhagen, är rädd för att det kommer bli en lång vecka! Stella är tillbaks och nu ska hon stanna tills nästa söndag alt Fick med mig en massa grisknorrar som inte ser så delikata ut, men smaken kanske är bättre än utseèndet vad vet jag?!

alt

Barnen är super lyckliga att ha en liten att rå om. Thomas är nog överlycklig ”NOT” fast han kelar gärna lite  med henne i soffan när det är TV dags. Så det finns en liten bomullstuss även i Thomas allt!!!

Liam och jag var och tog en tidig kvälls promenad och det var skönt efter all pajraj här hemma. Frysen är proppfull, har nog aldrig sett den så full som nu. Snart så är det sova dags, det finns ju ett monster som vill upp och kissa i morgon. Fast hon brukar vara den som sover längst, så det är jag som får väcka henne. Måste bero på sina pigga Husse och Matte kan jag tro.

Funderar på om Annette kommer att prata med ”Ulrik” i morgon, hon ska ut och fira ett 40-års kalas i kväll. Jag ska hålla tummarna att hon slipper köra buss, utan är på topp när hon vaknar.

Kitty har varit på mig väldigt mycke idag om att de foton som togs idag ”före och efter bild” Ej var till allmän beskådning. Men jag har för mig att när man fyller 40 så är allt allmänt eller?!?! Hmm ,ska ta mig en funderara på vad hon menar i alla fall hihi!

Nä, tack och hej! C U

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.