Morfar, Farfar & Farmor!

Sitter här och väntar, ja det är väl vad jag gör i princip. Har fixat lite här hemma och förberätt svärmor och svärfars övertagande av Liam.

Liam kommer förmodligen trivas som fisken i vattnet, farmor och farfar helt för sig själv i flera dagar. Inte bara det, farmor ska ju följa med en dag i skolan och se hur Liam har det. Det tycker jag är kul, men Liam tycker nog det är ännu roligare!

Har sovit som en kratta i natt. Drömt, vaknat, drömt, vaknat varit upp och gått och lagt mig igen. Vid ett i natt fick jag för mig att jag kanske skulle spela lite Wordefeud på telefonen, men la det åt sidan. Hade väl förmodligen inte kunnat somna om i alla fall.

Morfar, min pappa var här och sa hej svejs till Noel nu innan vi skulle åka, det var ju kul. Tjalle tvärvigg, han vart med han med på en kopp. Nu skulle de åka tillbaks till paradiset och göra sitt. Ja, Tjalle skulle väl hem till Borås kan jag tänka mig.

Nähä, om jag skulle sätta på potatisen så vi får i oss lite lunch innan färden ner mot landet!?

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.