Morgon & vaken!

En natt på gräddhyllan och en tidig morgon, det är vad som just har skett här. Men jag ska inte klaga jag känner mig rätt pigg ändå trots lite sömnbrist. Ville helst sova länge och även i morgon då jag ska jobba till sena kvällen/natten.

Väntar på mitt morgonkaffe och frukosten är avklarad för både mig och barnen. Men idag ska jag och barnen ha en väldigt soft dag och inte stressa hit eller dit. Den enda som vi har planerat är en gemensam lunch ihop med Kitty och det är då syster som ska laga mat åt oss. Barnen har stor längtan att hälsa på Kitty så de kan få träffa det lilla nytillskottet Dino. Liam han har tjatat i några dagar nu på att Kitty ska komma eller att vi ska gå dit och i dag då gör vi det.
Thomas min kära make är på jobbet och kommer förmodligen vara där länge för han var nog tvungen att vara kvar där idag. Sen jobbar Thomas i morgon och när han slutar så börjar jag och sen är han ledig hela helgen då jag ska vara gruvan så nu ses vi inte på några dagar, allt är sig likt… Härligt!!!
Kaffet klar och en liten paus i barnpyssling, nu åter hit igen innan det stora rycket då allt ska göras klart. Tänder, sängar, kläder och ut i snön…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.