Morgonstund har guld i mun, eller en febertermometer?

Åter morgon och jag har med nöd och näppe överlevt natten. Jag känner att jag har två armar som sitter där de ska om jag säger så. Jag har legat mest på rygg i natt för att det är ömt på båda armarna så jag vaknade varje gång jag rullade över på sidan. Det är faktiskt lite synd om mig och för att försäkra mig om att jag inte är blödig ringde jag min syster nu för att kolla av hennes armar. Ja, även hon kände av att hon hade två armar hängande och även hon har legat väldigt still på rygg. Så nu vet jag att jag inte är blödig utan att detta faktiskt gör ont.

Thomas kom hem jätte glad igår, leendet var långt upp till öronen. Det är så kul att se hur glad Thomas blir av överraskningar i den positiva andan. De hade varit och ätit på Anna Gretas och maten var superb enligt Thomas, sällskapet lika så! Detta var verkligen en överraskning som han inte anade något av och blev så ställd att han såg ut som en fågelunge när liljeholmens hade gått upp att det var för Thomas de var där och skulle fira.

När jag skulle ta temp Liam igår så satt jag och väntade en stund innan han var klar med att dra ner byxan. Under tiden satt jag och fördrev tiden med att läsa lite på fodralet och febertermometern. det stod lite om batteri er och annat, men när jag läste vidare upptäckte jag till min fasa att jag de senaste tempningarna hade använt vår muntermometer. Det är i dessa tider man reflekterat starkt om man känt sig dålig och behövt tempa sig själv. Jag kan inte minnas detta och när jag tänker efter vill jag verkligen inte minnas om jag har känt mig så dålig att jag behövt kolla upp mina grader i kroppen.

Det som ska köpas in i vårt hem nästa gång jag far till Apoteket är nu en ny muntemp som jag ska märka med en röd penna. Jag hoppas att inte Thomas och jag hinner bli sjuka innan dess för då brukar även minnet svikta. Nu åter till min kaffebryggare som undrar vart jag har tagit vägen.

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.