Morron!

Huanamej, vilket bakslag det blev igår igen. Ja de varnade på sjukan att det kommer mer än sällan lite bakslag och det ska jag tala om att det gjorde. Men nu så står jag på benen igen och IDAG ska jag packa inför resan som bär av i morgon.

Hade planerat att göra detta i går kväll, men som sagt man vet aldrig vad som händer i livet. Livet är alltid fullt av överraskningar och det är väl tur det!

Har en gubbe som ligger och sover och det är han väl värd efter att tagit hand om mig och allt annat här i en vecka. De små tittar på lite morgon tv, tror att det är SvampBob och hans vänner… Jösses vilket tråkigt program men de gillar det så jag får väl stå ut med detta.

Undra om jag ska få resfeber idag?! Jag borde ha fått det för länge sen för det får jag alltid. Men i morgon är jag väl som ett vrak innan det bär iväg. Tur att vi ska träffas och äta lite lunch innan så jag hinner lugna ner mig och tjöta lite strunt. Spå klockan tolv på Harrys i morgon ses vi sen går vi å köper lite käka intar den och åker sedan för att hämta upp Annette på vägen. SOL!

Har fortfarande inte prövat mina bikinisar och jag måste göra det idag för det kan hända att jag behöver köpa en ny och dä måste jag göra det idag. I morgon hinner jag inte då måste jag bara göra en massa måsten. Ett måste är att pussa sänder mina tre favoriter här hemma så det inte glömmer mig…

Nä om jag skulle ta tag i frukosten så det händer lite här idag!

Den fåkunnige vet tillräckligt om han vet att hålla tyst.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.