Morronen är här & en pladaskfall mitt i natta!

Åså kom morgonen i en ilfart och inte gick det att gömma nunan i kudden längre för plikten kallade eller rättare sagt maken kallade och det kan man nog tolka som plikten…

Inte för att det gällde något allena med maken utan att ställa fram frukost på bordet och för att göra mig riktigt vaken tände maken lampan rätt upp i ansiktet på mig så mina ögon klistrade sig ihop och vi fick bända upp dem med en pincett.
Noel och Thomas har nu gett sig iväg, Noel till förskolan och Thomas till Willy Wonka’s fabrik. Jag och Liam är hemma idag igen och jag vabbar. Nu känner jag att jag kan den saken med vab och vill verkligen gå vidare. Tur att det har vänt på Liam och smärtan har minskat mycket bra, alvedonen har vi slutat med och svullnaden är nästan omärkbar nu. Men som sagt i dag är jag ju hemma med Liam och det är sista dagen så jag får väl ändå passa på att njuta av min kvalitetstid hemma och med Liam.
Funderar på om man skulle pälsa p sig när ljuset har kommit till gräddhyllan och gå ut och fotografera lite i området med Liam för det var ju länge sedan. Då kans Liam passa på att klättra lite i träden uppe i skogen och jag får lite skogsluft att andas in samtidigt, japp et lutar stort mot en skogsförmiddag med Liam!
I natt var jag uppe på en liten rundtur och när det var dags för att återvända till min varma säng blev jag vare att jag levde, aj inte bara jag i mitt varse väckte jag även upp Thomas. Jag hade ställt en väska vid dörren i till sovrummet och jag har inte en aning om hur jag tänkte när jag ställde den där men jag hade säkert en bra tanke och en bra anledning till att den just skulle stå där när jag gick och la mig.
Men som sagt väskans handtag fastnade så fint i min fot så när jag tog nästa kliv så följde väskan med i ett svep och jag föll som en fura rakt över sängen. Lite rädd blev jag allt och funderade en mikro sekund över vad som hände men Thomas blev nog ännu räddare för han satte sig käpp rätt upp i sängen och frågade va tusan det var frågan om?!?! Ja, sa jag det undrar jag med!!
Nu ville Liam att jag skulle sätta mig i soffan och mysa lite med han så det är väl bäst att jag gör det!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.