Mors dag idà!

Idag är det morsdag men inte fick jag kaffe på sängen… Ska man ha kaffe på sängen får man allt resa sig och sätta på det själv! Men vem vet dagen är inte slut och det kan ju ske under ;-)

I dag ska jag fira min mamma, med grill hos Kitty. Mariette kommer dessvärre inte (hoppas inte) för hon hade oturen och prata med ULRIK igår. ULRIK=SPYSJUKAN. Jag har verkligen ingen lust med att åka på något med kräk inblandat efter sista infektionen jag fick för ett tag sedan.

Men innan vi fira mors dag så ska hela familjen Jonsson på kalas för Noah fyller ju 5 år idag! Grattis grattis lille vän!

Den som inga dåliga vanor har, äger förmodligen ingen personlighet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.