Morsning korsning!

Då är man på benen igen och snart är det dags att vandra vidare till arbetet. Men innan dess ska jag besöka tant Marie på stan en sväng och titta till och inviga hennes nya soffa och soffbord. Passar även då att tigga till mig en middag inför kvällens arbete.

Hade haft chans att sova lite längre idag men vaknade väldigt tidigt, det är ju konstigt. Igår när jag ville sova länge så vart jag tvungen att gå upp för plikten kallade. Men det är väl så här det ska va antar jag, piggelin när man kan få sova ut och trött när man behöver sova ut.

Har inte testat den nya laptoppen än men ska väl ge mig på den någon kväll i soffan. Den är ju inte stor så det blir väl en utmaning att hantera tangentbordet i början. Ja sen har vi inte köpt någon mus till den heller så nu ska jag bli fingerfärdig även över den lilla plattan. Men som sagt barn lär sig fort och jag är verkligen inte gammal jag inte…

Solen skiner idag och det är ju härligt att den har tittat fram bland de gråa moln som har varit över oss ett par dar. Kan ju hoppas bara att det håller i sig. Nu när sommaren börja närma sig har jag en stor lust att gå till frisören och helst innan resan men det verkar minimalt med tid. Undra hur jag ska lösa detta, vill ju få ordning på topparna!

Näpp dag att ta på barnen lite kläde och fixa fejset innan avfärden.

Tjolahopp tjolahej!

Barn och vuxen, vis och dåre, alla är de döden undergivna; det är vad de har gemensamt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.