Mumlar lite här…

 

Trodde att jag skulle få lite tid med min make efter en lång helg i gruvan men ack vad jag bedrog mig. Inte så att jag inte ser eller hör han prata för det gör jag hela tiden men inte med mig utan med sig själv. Nu tror Ni nog att han har blivit lite tokig men då ska jag tala om att man inte kan bli något man redan är. Men som tur är det ju just den här tokiga mannen som är just mannen i mitt liv.
Jo, först så när vi väl träffades ikväll var det full rulle med kvällsamt och annat inför nattningen av mina små favvo killar. Efter det rymde min man ner till bunkern för att göra något ”viktigt”, inte för att jag misstro min kära make men jag är ju jätte viktig!!!!
Ja, ja upp kommer han och säger lite rart att han kan ta Stella på sista pinkerundan vilket gjorde mig glad. Har tänt upp lite ljus och myst till det och vad händer… Jo, min kära make som jag trånat efter en hel helg flyttar sig in till datorn och lämnar mig och Stella helt allena i soffan, utan något mys och utan en kram.
Nu har jag flytta mig närmare för att kolla av vad han gör för han sitter och pratar hela tiden och nu var jag trött på att ropa, ”va, vad säger du? Pratar du med mig??” och så är det tyst och jag återupprepar om han talar till sin fru fast nu med lite mer bestämd röst.. Nej, det gör han inte han prata med sig själv.¨
Kom på varför Thomas pratar med sig själv för då kan han få det svar han vill ha utan att behöva argumentera, men vad han missar som jag vet att Thomas missar är ett bra svar… hehe… Ja, den är det så i hans konversation med sig själv att plötsligt så är jag med i den utan att veta och då om inte jag svara så blänger han till på mig och frågar varför jag inte svar… Mycket märkligt beteende men sen så är ju Thomas inte kvinna utan man så det är väl svarat på beteendet!??!
En skvallerbytta är en som pratar med dig om andra, en tråkmåns är en som pratar med dig om sig själv, och en briljant konversatör är en som pratar med dig om dig.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.