Mumma med Tacos!

Fredag och de små ligger, önskar att helgen var över för nu är min ledighet snart över…

Thomas har packat in däcken i bilen och gjort i ordning allt han och barnen ska ha med sig till Ljungby i morgon inför lagningen av vår bil. Själv ska jag vara i saltgruvan och samla in pengar till oss så vi kan göra åt dem lika fort som de kommer in.

Jag har fortfarande inte märkt av att någon av mina tre favorit killar har några symptom av vaccinet som de fick igår. Det tycker jag är skönt och förhoppningsvis håller det sig till att det bara är lite ömt på Thomas arm.

I kväll blev vi bjudna på en super god kvällsmat Hos Stefan och Ida och de bjöd på tacos. Det var uppskattat hos både stora och små och det passar ju perfekt att äta en fredags kväll, lite mys pys.. Sen vart det full lek med barnen och vid 19 tiden var det dags att packa familjen Jonsson i bilen för att åter inta gräddhyllan.

Nu ska jag snart tvinga med min man till soffan så vi kan sitta och tjöta lite, vi har ju inte haft tid med varandra på hela veckan så jag har nästan glömt bort hur han låter och ser ut ju…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.