Mus till maken!

Tyst i stugan… Jätte tyst och det har det varit jätte länge…

Idag kom min syster Mariette och tog med sig Liam och Noel hem till henne så de kunde ha kusinmys med hennes barn. Det innebar ju att jag och maken vart helt oplanerat själva här i paradiset.

Så vad gör då två fortfarande nykära efter si så där en tio år?! Mm, åker till Ullared så klart, det var väl inte svårt att gissa eller?!

Jag och Thomas helt ensamma på Ullared förutom alla de andra 3000 personer som också vart lite shoppingsugna en regnig fredag i Juli.

Men Thomas lovade mig att det inte skulle få kosta allt för mycket då jag tycker vi ska spara tills vi blir rika. Inte bara det, Thomas tjatade till sig denna lilla tripp till Ullared, men vad gör man inte för sitt lilla hjärta.

I alla fall fick vi med oss lite fynd hem… Som Ni vet så kanske det inte riktigt r sant att det är Thomas som fick tjata till sig denna tripp utan det var ju jag mammarika i egen hög person. Men det var inte lätt, fick muta med något Thomas älskar… ”MUS”

Så visst skulle han få smaka mus och visst höll jag vad jag lovat. Nu är Thomas lycklig ägare av en alldeles egen mus i form av en Black´n Decker slipmus… Gött för han, gött för min som kan ha semester!

Sen vart det lite till barnen, vad annars. Tro ett eller ej, men jag höll mig ifårn avdelingen som jag bara älskar ”INREDNING”. Tittade med stora ögon medan Thomas släpade mig förbi den roligaste avdelningen som finns där inne. Hann dock rycka med mig ett doftljus i farten och den är nu tänd här i stugan och det luktar gudomligt gott.

Ett nytt våffeljärn hem till gräddhyllan fick det också bli, där tod det inte emot för Thomas älskar ju våfflor han med. Så nu behöver jag inte slita med mig det vi hade fram och tillbaks mellan gräddhyllan och paradiset…

Nu ska jag upp till sängen och vänta in morgondagen. Då vi ska hämta hem våra små gossar som jag redan saknar oerhört mycket. Förutom det så längtar jag även efter lilla Bobo som ska komma på besök med sin mamma och pappa, det ska bli sköj att få gosa med lite bäbis igen!

Så nattinatt alla där ute i etern…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.