Musbajs….

 

Då är snart fredagen slut och i morgon är en helt vanlig dag för mig men inte för andra kanske. I morgon kommer det ske ett kungligt bröllop där uppe i huvudstaden och för de två tu är det inte en vanlig dag utan en speciell dag. Inte för att jag är någon följare direkt och har verkligen inte tänkt åka dit men det är ju lite kul med ståhej och kungligheter… Märkligt?!!
Jag kanske smygtittar en gnutta då och då om nu vi får igång tvn då vi ska åka till torpet och spendera några dagar. Jag har en aning om att boxen hade gått sönder men är inte helt hundra, om jag blir super sugen får jag väl gå in till pappa och sno lite tv tid i värsta fall.
Jag har rätt så mycket på programmet då jag har ett helt hus att gå igenom efter en höst och vår och på råga på allt hade en lite musjävel smitit in och lag 125953 små bajskorvar lite här och där. Den är död och utslängd men bajset lever kvar då jag inte har haft tid med att städa upp. Men nu ska vi ju sova där och vara där så då vill jag eliminera alla små skitkorvar som den har hunnit lägga i sitt musiga värdelösa musliv i mitt torp!!!
Idag har jag varit på ÖB och spenderat lite pengar, massa roliga saker köpte jag där. Disktrasor, städmedel, sköljmedel, ja jag kan räkna upp hur mycket som helst… Fast Thomas tycker nog inte det är så roliga saker då det inte är några teknikprylar!?
Sen så lyxade jag och barnen till det då hungern slog på dem med en smäll en lunch på Max och då kom Outi och gjorde oss sällskap. Innan vi slöt upp tog vi oss alla en glass ute och njöt lite av solen som faktiskt tittade fram mellan molnen.
Därefter for jag hem med bilen full av kemikalier, tur det inte var något brandfarligt så vi flög i luften utan lite med milda kemartiklar… Thomas masade sig hem på sin MC och slet av sig sina kläder innan han höll på att svettas ihjäl, rätt nice med en halvnaken man mitt på dagen men lyckan varade inte allt för länge för snart stod han där i lite mer svalare kläder och var redo att åka till sin lille tant han är god man för.
Nu har det gått några timmar igen och vi åkte till en konkurrent till Thomas och köpte korv med bröd, vill inte ens nämna namnet på butiken men det ligger inte allt frö långt från vårt hem på Gräddhyllan i alla fall.
Det är tråkigt att äta korv ensamma så vi åkte hem till Addie och Noah som var allena hemma och blev kvar där ända till hav åtta i kväll då det var dags att åka hem med två trötta barn. Thomas var i alla fall glad för han fick sig några fredagsöl och det var evigheter sen det rann ner någon kall i den magen…
Blev ännu mera sugen på att köpa ett objektiv då jag testade lite med Addies kamera och hans nya långa objektiv, men när jag smurfade runt lite och kollade vad det objektivet som jag ville ha kostade så la Thomas ner den tanken fort, märk att det var Thomas som la ner det och inte jag… Men jag kan väl hålla med om att 3000 är mycket men ack så kul och bra foton man kan få…
Näpp, nu ska jag återgå med att rensa foton för det tar tid att gå igenom 36000…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.