Muskler!!!

Tick tack, tick tack, klockan tickar på och dagarna går. Ingen kan vara gladare än mammarika!!!

Tänk, nu har jag tre pass kvar i gruvan sen är det tid för semester. Kan nog inte riktigt ta in det än…

sommarHar även glada nyheter… Det växer kantareller över allt, finns ingen hejd på det och helgen gav otroligt många liter skörd för mig och Outi. Längtar tills i morgon eftermiddag, för då avslutar jag mitt pass i gruvan och beger mig ner till torpet för att få umgås lite med Noel (som har sommarlov på torpet med Alexander och Outi). För då är jag ledig fram till nästa vecka och kan spendera den där och även ge mig ut i svampskogen och njuta av lugnet, svampen och sommaren. Ska se om jag kan få med mig kidsen också!!

Min lilla Liam som är inne på sin tredje vecka på dagsimläger med JSS på Rosenlundsbadet har börjat få muskler. Tänk att två veckors simträning mellan 9:00-16:00 ger resultat. Är en stolt mamma över Liam som kämpar så.

Liam1Kul att Liam gillar att hålla på med simning, för det är bra för hans rygg. Han bygger ju upp muskler för framtiden då ryggen redan är sned.

crawlFunderar på att jag själv skulle försöka mig på simning igen, kanske kan hjälpa min nacke något. I alla fall om jag simmar på rygg… Men det får i och för sig bli till hösten, för nu är det svampsäsong och det är prio ETT. Skulle det mot förmodan sedan bli 25 grader i vattnet nere i paradiset för jag väl ta mig några simtag där på semestern!

Nähä, nu är det tid för sängen, i morgon är det ju det vanliga som gäller… Ja, precis det är gruvan!

Och… tänk positivt, det är låååångt kvar tills det ser ut så här utanför fönstret!!!

IMG_91861En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.