Mycket gjort!

Idag har hela förmiddagen bara rusat iväg men jag har hunnit med en massa ändå. Efter frukost for jag iväg på en runda, först ut blev coop på A6. När man har gått en stund där inne så suger det i kaffe tarmen så då åkte jag ner till Granngårdens logistik Kitty och tog mig en koppa kaffe. den som blev gladast vart nog knut, han blev helt te sig när jag kom och skulle sitta i knät hela tiden.

Igår vart jag och provade ett par sko på SkoCity på Barnarpsgatan och de hade inte i min storlek men nere på nya Euorosko hade de ett par kvar. Men tiden vart för knapert igår så jag tog en chansning idag och de hade kvar det enda paret och det stod med stora bokstäver på ”KÖP OSS MARIKA”. Japp, så nu är jag ägare till ett par skit snygga Rieker skor som jag ska strutta runt i både hemma och borta…
 
Fick tagit lite saker till banens påskägg, hittade jätte fina troll. Jag hade sådana troll när jag var liten så det kändes jätte kul att köpa de hoppas bara att barnen gillar de lika mycket som jag har gjort. Väl hemma så gick jag bort till förskolan med Noel för att lämna in lite papper. Noel premiär cyklade idag dit och vad händer?! Jo första vurpan och det konstigaste var att han stod still när han förr av. Jätte skumt jag han inte se vad som hände barra efter skrapsåret i händerna, all dessa små sten som nu finns på gångbarnorna.
Ja, det lär väl inte bli det sista för i år om jag gissar rätt.
 
Nu har jag slängt ihop en bulldeg för i morgon ska jag ha massa besök på kvällen. Ska bli så kul för då kommer Susanne med sin nya lilla bäbis som jag ännu inte har hunnit se lilla Emilia. Eva, Catharina, Marina och Siv kommer med så här måste det bakas bullar för fullans hals. Kul med långvägars besök inte var dag det sker. Men först måste jag jobba ett jätte långt pass innan jag kan gå hem och njuta med mina vänner…
 
Nu ska jag se om degen har ”gäspat” som Liam säger, har försökt läran han att det heter jäser men icke som picke att han vill säga så.
 
Utför ditt arbete helhjärtat och du kommer att lyckas – det är så liten konkurrens.
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.