Mycket kuligt hos Carina!

Nu är jag hemma och nu är jag lite varm.

Ett tag så var jag ännu varmare och det var när jag satt i söta Carinas kök och hade super duper dunder mysigt och kul med alla bstare som kunde komma och fira 150åringarna. Där ett tag blev jag så varm att jag fick för mig att jag hamnat i något slags klimakterier men släppte den tanken fort. Jag har då aldrig hör att någon i min unga ålder (ca 30) har hamnat i klimakteriet så det strök jag fort ur hjärnan.

Andra alternativ till att jag blev som ett brinnande eldklot kan ha varit maten men troligen inte, det var kall mat. Det andra kan ha varit det goda röda vinet som eldade upp mina kinder och på det alla varma goa människor runt omkring mig.

Det vart även bordsplacering och det som var det finurliga med placeringsnamnen var att det var inte våra tilltalsnamn som stod på. Så det gällde att hitta rätt plats och vad man trodde stämde in på sig själv. Jag fann min fort och jag hade rätt, jag är enligt kollegorna en FBare= facebookare… Mycket kul, mycket finurligt!

Men till att jag är varm igen är att det fanns en tid då detta lilla mysiga kalas skulle ta slut och det var dags att ge sig hemåt mot gräddhyllans borg. Det var då som det kalla isiga slog till i mig ända in i märgen och det är det som jag ny har värmt upp igen genom att ha tagit mig en varm, varm dusch…

… och efter denna dusch känner jag mig mogen att gå till sängs, det har varit en lång helg och en tröttsam helg, vädret har ju inte precis piggat upp en.

Men dock en fantastik bra helg och den gick skapligt fort, fortare än vad jag hade trott när jag började bestiga den…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.