Mys på hög nivå!

Så vart det fredag igen och jag satt här och deppa… nej det gjorde jag inte. Kan ju inte göra det när hela La Familias är samlad så klart!

Äntligen är Liam piggare, dock en hemsk jobbig hosta. Tror nog allt att han börjar få lite ont på bröstkorgen då han har hostat så in i bängen mycket, lite träningsvärk kan man ju säga. Så även idag har Liam och jag haft en dag helt för oss själva, det är ju kvalitetstid på hög nivå för oss. Förr vart det ju oftast jag och Noel, så det är ju kul när det kan vara Liam ibland också. Synd bara att det ska vara på sjuka premisser…

Maken sitter bredvid och gluttar, Stella ligger framför mitt tangentbord, hon vill vara med överallt. Tur är att storleken tillåter att ha henne så här på skrivbordet…

I morgon är det äntligen Noels kompiskalas, så som han har längtat efter det. Får nu hoppas att han blir glad och nöjd över dagen som är i morgon. Den startar med att jag och Noel åker på tennis, jag bara älskar att titta på där. Noel, ja han har börjat gilla det ännu mera nu, skönt!

Sen handla inför kalaset, fixa till här och sen kommer Noels kompisar för att ha lite skoj. Städa, ja det är väl lika bra att göra efter kalaset kan jag tro?!

Nu ska jag göra annat, kan ju inte sitta här och dega bort resten av kvällen. Även om jag älskar denna teknik som uppfunnits. Det är ju fredag och med fredag är det ju ”FREDAGSMYS” på hög nivå… Tur att BK (Burger King) ligger nära efter simskolan, det är typiskt fredagsmys!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.