Mysfaktor över gränsen…

 

Söndag kväll, helgen är över, mörkt ute och jag sitter i soffan med valvakan på kanal 1 på och min älskade make sitter bredvid och följer vad som sägs.
Helgen har vi tillbringat på torpet och kurerat oss bra från våra förkylningar. Jag tror jag börjar få bot med både halsont och hosta, Liam något piggare men får dock vara hemma i morgon med pappa Thomas. Noel, tja han får nog leva med sin hosta för det verkar inte som om det försvinner.
Igår så mös jag i soffan nere på torpet, det var kolsvart ute, brasan sprakade och det var jätte varmt inne i stugan. Fullt med värmeljus, alltså mysfaktorn var högre än vad jag kan räkna till. Det är så roligt att vara där nere på sommaren men det är mycket, mycket mysigare nu på hösten så jag ser med glädje fram mot att vara där nere i vinter. Det blir ju första gången i år som vi kommer att bo där nere över nätterna. Med en massa ved och filtar, några goa innertofflor så tror jag vi ska stå emot kylan som komma skall.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.