Mysigt!

Har tittat på tv en sväng med Thomas men av någon konstig anledning sitter han vi d datorn igen. Så då gick jag hit med för jag blev lite sällskapsjuk och jag tager ju vad jag får… Även om det är att umgås vid datan hehe…


Nä så farligt är det väl inte för han sitter och fixar med föreningens hemsida och den vill man ju att den ska vara perfekt. För bor man på gräddhyllan så ska allt vara grädde. Jag är ju till och med lite administratör där men jag kommer inte på så mycket att skriva om till de gamla tanter å gubbar som bor här.


alt Har mest skrivit ” att det som göms i snö tittat upp i tö” inte mysigt att kliva i hundbajs. Fast jag vet inte om det har blivit så mycket bättre nere i dalen för det dröser med skit där nere tycker jag. Till våren så hör det mer till vanligheten att det växer små hundbajs högar lite här och var. De gula små söta vår blommorna har fått en doft av bajs så och det är inte så trevligt att ställa på köksbordet. Hur talar man om för barnen och gör de ledsna att det är bajsblommor som de plockat in??? 


alt Nu väntar jag in blå och vitsipporna som kommer uppe på bonnberget. Där är det mycket säkrare att plocka blommor där för så långt in i skogen brukar inte hundarna gå där som nere i dalen. Fast de är ju fridlysta så jag får väl ta på mig något mörkt en natt och tjuva några. För jag är uppvuxen med dessa små skönheter och vill fortfarande ha de hos mig på bordet. Nå ja jag får väl köpa mig lite blommor i blomsteraffären lite mer avancerade blommor med. 


alt


  


 Sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta, bara tolkningar. 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.