Myspysstund med bst:arna!

Herre jösses som man kan uttrycka sig med…

Men nu är det fredag och de dagar som har varit innan fredagen vet jag icke vart de har varit!

Däremot har jag hela dessa dagar varit mycket medveten om att jag har en sjudundrande ihållande förkylning som inte vill ge sig. Men det är bara att bita ihop, jag har ju ett jobb att sköta så jag kan försörja min fina familj.

Fast idag är jag ledig vilket är superskönt, det behövs då det är jobb hemma som blir lidande. Men jag har börjat att kryssa för min ”Att göra lista” redan.

Jag har skickat iväg barnen till skolan.

Jag har varit ute med Stella.

Jag har ätit frukost.

Jag har Buzzat och skrivit en blixtrapport, samt en buzzblogg.

Så nu har jag kommit en bit på vägen, nu återstår några mindre roliga attgöragrjer… Vuxenpoäng så in i bomben, städa, bädda, diska. dammsuga och hela kittet…

Igår satt jag på Kungsporten hela eftermiddagen, jag håller på med en utbildning i jobbet. Efter detta så samlades några BST:are för att ha en skön stund tillsammans över en 3-rätters middag på Ida`s Restaurangskola.

Mycket bra initiativtagande av kollegan på kontoret rakt över. Det behövs mer sådana här myspysstunder utöver arbetet med alla goa kollegor både från mitt team och de andra. Vi passade även på att tacka av söta fina Malin från Knivshult som nu har börjat en ny resa på annat ställe, fast det var i och för sig ett tag sedan. Men hon är fortfarande saknad… av alla!!!!

Lite reklam åt dessa studenter som snart ska servera oss ute i den riktiga världen:

Idas restaurang – Bokning

Tfn 036-10 58 06 (restaurangen) 
Tfn 036-10 73 14 (arbetsrum)Träffas säkrast fredagar 09.00-14.00 tom vecka 5. 
From vecka 8 onsdagar och torsdagar 09.00-14.00.

Restaurangen tar vanligtvis emot gäster: 
Onsdag-fredag kl 12-13 
Torsdagar kl 18-19Under våren kan öppettiderna vara begränsade eftersom eleverna är på praktik.

Välkommen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.