Mysterium som behövs lösa…

 
Har kommit på mig själv att när jag har mycket tid på morgonen så hinner jag inte utan kommer försent och när jag har snålt med tid är jag ute i god tid. Detta tycker jag är mycket märkligt och jag fattar inte hur det kan bli så.
När jag lämnade barnen igår vid 6.15 på morgonen vart jag ute i god tid, hade mindre tid på att göra i ordning mig och barnen men han gott och väl. Idag när jag lämnade vid 9 i morse och gick upp strax efter 7 så kom jag försent och jag hade inte hunnit göra klart allt hemma ändå. Detta är för mig ett mysterium och det har hänt minst två gånger på några dagar samma sak.
 
Gillar inte att det blir så för jag hatar att behöva stressa och bli osams med Liam och Noel när jag ska ge mig iväg. Sen kan jag ju inte skylla det på dem för det är ju mitt fel att jag inte kan sköta tiden… Så nu ska jag se om jag kan få kontakt med en fysiker som kan räkna ut mitt problem eller så får jag väl helt enkelt skärpa mig och göra allt lite snabbare när jag har mer tid.
 
Idag så kom jag i alla fall iväg till slut och for raka vägen upp till Falköping, satt och lyssnade på P3 under färden och körde lugnt och sakta. Allt gick kanon och jag hämtade upp Marie på stan som bestämt. Vi tog vägen förbi Rabalder Outlet men hittade inte något jag ville lägga pengar på. Efter det åkte vi till falbygdens ost och där hittade jag lite i stället. Sen åt vi en god lunch, jag tog så klart ostbuffen…
 
Hem till stan och lämnade av Marie på stan, tog en kaffe efter att jag bart upp hennes packning för att sedan dra vidare up till gräddhyllan. Fixade det jag inte han i morse och sen gick jag hämtade Liam och Noel för nu hade jag sådan längtan efter mina godingar.
 
jag har även varit duktig kom jag på, jag har kollat igenom lite vinter kläder till barnen vad som behövs. Liam den växande killen behöver ny overall, han har blivit så lång och alla kläder så korta… Noel har nog så han klara sig om inget går sänder den här säsongen. Det återstår och se, jag hoppas på en billig vinter…
 
När jag stod och stekte pannkakor såg jag min kusse gå utanför så ropade jag upp han en stund. Kul att ses lite spontan då och då…
 
Nu har vi ätit och jag har lagt barnen, Thomas åkte för att inhandla det som ska finnas inför kalaset för Noel på lördag. Jag jobbar i morgon kväll och hela lördagen är jag på utbildning så det vart den enda tiden som fanns att fixa det nu. Men så kan det vara när livet är full sketet av sker som måste göras och saker man ska hjälpa till med för andra människor. Då är det skralt på slö timmar på dygnet och man får pussla ihop det. Men det kommer säkert en tid då man får sitta ned och inte ha något att göra.
 
Nu ska jag nog ta och se om det är något på tv eller kanske vika tvätten, hm svårt val!!!
 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.