Nä filmen blir en annan dag…

Ja, jag trodde faktiskt att det skulle bli lite film i soffan i kväll men klockan tickar på och det var visst lite som behövdes göras. Ja, det skulle visst bestals lite räkningar vad nu det kan vara bra för men så var det.

Sen så vart det lite med tv bildslingan som vår förening har. Den skulle göras klart och där har jag ju ett finger med i spelet. Jag tycker det är kul och Thomas fick aldrig tummen ur

Sen hade ju vaktmästaren kommit med lite bilder över vår gård och huset som jag skulle ta hand om, så vi kan byta ut lite på föreningens hemsida… lust att titta så är adressen www.hastskon.com

Så jag blev sittande här med min make och det gör ju inget att vi umgås lite så här bredvid varandra vid våra datorer. Den här veckan se vi förövrigt inte så mycket för Thomas är full sketen med uppdrag den här veckan. Så jag är nöjd med att se han bara sitta vid min sida…

Hoppas att de andra i styrelsen nu godkänner bildspelet som ska gå på tv slingan för det har tagit några timmar att göra den och det är lite pyssel och mäck för att det ska se bra ut. Sen är det att formulera sig rätt så att ingen stör sig på hur det står… En del bryr sig inte om innehållet utan bara grammatiken, så är det…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.