Nä fy f*n…

Har bestämt en gång i tiden för att inte skriva politik men nu kan jag inte vara tyst…

I Uganda kan det att komma bli en ny lag med dödsstraff om de kommer på någon med att upprepat vara homosexuell. Detta gör mig väldigt arg för jag tycker det är hets mor folkgrupp lika mycket som det är mot färgade eller andra minoriteter. Jag tror inte på dödstraff för en sexuell läggning när det gäller vuxna människor som är med på det. Barn kan jag diskutera, barnporr och andra handlingar mot barn lider jag inte med förövaren om de blir hårt straffade.
Nej, stackars de människor som redan är homosexuella i Uganda där det redan är förbjudet och nu då kanske dödsstraff på det, vart ska de ta väven??? Om det nu är så att man blir kär i det andra könet (har svårt att förstå men respekterar) så vad gör det mig, dig eller någon annan?!?!
Urk, va bara tvungen att få ordet och det fick jag ju… Det är ju jag som bestämmer här!!!

 

Det är inte själva friheten utan det sätt som friheten utövas på som i slutänden avgör om friheten själv skall överleva.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.