Nä fy tusan!!

Nu har jag varit med om något så sytligt att jag höll på att kräkas i diskhon. Jag skulle ta mig lite multi vitamin jous och såg fram mot denna goda jous rinna ner i min törstiga hals. Vad som väntade mig trodde jag var den goda smak som jag så mycket tycker om. Men det var det inte denna gång, utan den värsta sytliga jästa jous som växte i munnen och den frätande stickiga smaken.

Det bara flög ut och jag blev nog lite chokad av att få ner det i min hals. Av ren vana han jag svälja lite innan det andra kom farande ut från mina läppar. Det som förvånar mig är att vad mycket det kändes som att jag fått i mig. Tyckte inte jag tog så stor klunk, det verkade ju vara flera lite innan munnen var tom.

Fy va det smakar fortfarande. Tittade på datumet och det var långt kvar innan den skulle gått ut, ja inte ut genom dörren utan datum utgång. Öppnade ju den i morse har jag för mig, undrar hur det kommer sig att den har blivit så kass under dagen i vår kyl. Har Alcamo varit här och smugit när vi varit borta under dagen tros?!?! Ja det lär vi aldrig få veta kanske men jag vet att den smakade SKIT eller något annat äckligt!!!

Nu har jag inte lust att dricka den jusen, ja inte just den som jag drack utan den sorten på väldigt länge. Kommer inte glömma den hemska traumatiska upplevelse jag var med om i kväll. För fy tusan för ruttna matvaror och jästa drycker… Mmm kanske inte färdigt vin då, för det ska väl jäsa lite innan har jag för mig men alla andra jästa drycker kan gott och väl hålla sig i avgrunden där de hör hemma!

 

Drick och var glad var eviga dag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.