Näe, inte mig de ä synd om!

Nepp, jag tar tillbaks att det är synd om mammarika för om det är jobbigt för någon i familjen så är det Liam. Nu har jag suttit med han i snart en halvtimme då han har sådan hosta att det blir vomeringsreflexer och lite tungt att andas. Undrar om inte det är lite falsk kupp hosta hos Liam?!

Skönt att han ska få vara med mig hela dagen i morgon och krya på sig, har lovat att han ska få spela lite star wars för så sitter han i alla fall still och hostan och andningen blir inte lika påverkad. Noel det lille fisen, han ska också spela för de har så kul när de gör det ihop.

Själv hade jag tänkt mig att scrappa lite, för nu är suget här igen. Har fått de nya fotona som jag beställ så det ska bli extra kul med lite nytt att scrappa med. Ja, om jag ska orka göra något kanske det lika bra att vandra mot toan och fixa till gaddar och nylle inför natten helt sonika.

Natti natt alla där ute och glöm inte bort hur bra Ni har det då Ni är friska!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.