Nä, men det är ju allt en bra dag!

Allt blir inte riktigt som man tänkt sig men det är det som gör livet så roligt!

Lämnade Liam och Noel på förskolan och messade då Ida och skulle se om hon var sugen på en morgon kaffe, men hon var på väg upp till stallet. Men däremot så ville Ida och barnen komma i eftermiddag och det får de ju gärna.
Alexandra ringde igår och frågade om jag var sugen på att följa med på HV match i kväll och det ville jag ju gärna för jag har aldrig varit på en live match. Så då hämtar hon mig vid 18 tiden. Thomas är på väg hem från sin Kick Off med jobbet så jag hinner träffa han med.
Precis efter att jag messat med Ida messade Outi och frågade hur in dag såg ut så rätt vad det var så stod hon vid dörren i morse och hade köpt semlor, så nu har jag provsmakat Gilberts bästa semlor… helt underbara.
När vi hade smaskat upp semlorna och slurpat kaffe ringde det på dörren igen, där stod pappa och var sugen på att låna duschen i och med att hans vatten har fryst. På det fick jag pytte lite tvätt men med den kalorisemlan så orkar jag köra hela ekhagens tvätt om så vore…
Har precis satt mig här efter att dammsugit och plockat undan efter lunchen så det var skönt med en liten paus. Liam har varit ute och skottat snö, den nya älsklingsaktiviteten. Bra och billig, behövdes bara köpa in en liten skyffel till Liam så var han nöjd, så jag ser knappt röken av Liam. Liam springer runt här på gården och skyffla undan all snö, det gillar nog vaktmästaren kan jag tro.
Ja, jag har haft en bra dag och skallebanken är borta så livet känns helt underbart när jag tänker efter, inte ett moln på himlen som man så fint säger… Hoppa att nästa dag följer den här dagen så blir det en perfekt dag i morgon med även om det är i gruvan som jag ska tillbringa den.
Tjineglin!
Bra gjort är bättre än bra sagt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.