Nä nu struntar jag i det för idag…

 

Ja, nu tar jag faktiskt och struntar i resten av packningen. Jag kom på att jag får ju ågren för jag vet inte vad jag ska ta med mig. När Thomas sa till mig innan: ”Du Marika vi tar och packar till oss i morgon va??” Då var jag inte sen på att hänga på där, det kan ju bli bättre under natten menar jag…

Fattar inte varför det ska vara så svårt den här gången med packning?! Det kan ha att göra med att jag aldrig har tältat förr och är nog lite nervös inför den här semestern, men det är väl ändå rätt lika att bo i stuga ändå eller?? Huanamej vad har jag gett mig in på, ja jag gör ju det här för familjen och jag hoppas att min nacke kommer att klara sig hela denna resa för annars börjar jag gråta.

Det var som jag tänkte och sa till Thomas det är ju inte värre än att vi kan åka hem för vi har ju inte boka in några antal nätter. Så skulle jag bli dålig eller att vädret är super kass ja då åker vi väl hemåt. Vi har ju ändå torpet att åka till och vi har ju även ett hem hemma på Ekhagen.

Tanken var på hemvägen som vi inte nu vet vilken dag det blir är att slå en pling till moster Ann och Mats så de får bjuda på lite kaffe. Det är ju inte var dag man är i skogen och far runt och när vi är i krokarna så kan man ju passa på att träffa de. Hoppas bara att de där globetrotterna håller sig hemma på sin gård så att vi får lite kaffe när dagen för hemresa kommer.

Nu har jag varit ute och gått en kvällsrunda med Stella, det var hon nöjd med för hon gjorde till och med nr 2. Men hon blev lite avbruten för hon var absolut tvungen att skälla ut några som också var på en kvälls promenad. Hon är makalös på att skälla ut alla och andra hundar som hon inte känner ska vi inte tala om. Måtte det gå bra att ha med henne på campingen så att hon inte jäffsa och skäller ut alla som går utanför tältet när vi väl ska sova.

Min lille Noel har nog inte somnat än och klockan är halv tio på kvällen, han somnade i bilen på väg ner till Skänninge och det räckte visst för att hålla han vaken hela kvällen. Liam som somnade från Skänninge och hem var det absolut inga problem för att somna. Men Noel har alltid varit en lite kvälls fis som vill ligga och små pula med allt möjligt innan han somnar och cd ska vi inte tala om vad han ska spela på den. Det ljuder ju i högars sky men nu tror jag allt att det har tystnat…

Alla manicker är på laddning inför i morgon för vi får igen tält plats med el för de var slut. Kitty har ringt och kollat med det idag så vi får allt leva miljövänligt och använda oss av stearinljus och några ficklampor då. Det är ju svårt att gå till toan med ett ljus då behöver vi nog en ficklampa kan jag tro.

Hoppas att man sover gott nu då i tält som alla tjatar om att man gör. Jag har ju svårt att tro det men det kan väl bero på att jag har svårt att sova med nacken redan innan och hemma. Men vem vet det kanske är den bästa medicinen någonsin. Och barnen kanske sover bättre än någons sin med av ren utmattning. I natt sov Noel oroligt, jag som trodde att han var helt däckad från dagen men det var väl ovant att sova bredvid Liam och så var vi ju inte hemma. Ja, sen var det ju så varmt på rummet att jag trodde jag skulle storkna av värmeslag…

Mm vet inte hur det blir med surfing på semestern men de skulle ha vlan på campingen så det kan hända att det dyker upp en och en annan blogg. Kommer det inte någon blogg kan det också bero på att vi har en tonåring med då, ja Kitty har ju med sig sin söta goa dotter Alice som jag är rädd för kommer att lägga beslag på vår dator. För hur ska hon klara sig utan sin msn, ja hur ska det gå??? Ja och hur ska jag klara mig utan min blogg och hur ska det gå när jag missar all twittering på FB?? Ja det är fårgan det som jag inte vet svaret på hehe…

Genom tre metoder kan vi lära oss visdom: först, genom reflektion, viket är ädlast; andra, genom imitation, vilket är lättast; och tredje genom erfarenhet, vilken är den bittraste.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.